Critic National
, Imagine virală: de ce dorm puiuții de bufniță pe burtă, Critic National, Critic National

Imagine virală: de ce dorm puiuții de bufniță pe burtă

La maturitate, bufnițele dorm în picioare. Când sunt pui, însă, se luptă cu greutatea capului, așa că sunt nevoite să doarmă în poziție culcat, întinse de cele mai multe ori pe burtică. 

O fotografie postată, recent, pe o rețea de socializare a devenit virală în mediul online. Imaginea, contestată la început, s-a dovedit a fi cât se poate de reală. În poză se vede un pui de bufniță care doarme „ca un bețiv”, după cum au scris internauții, amuzați teribil de poziția nefirească pentru o pasăre. 

„Tocmai am descoperit că puiuții de bufniță dorm cu fața în jos, pentru că au capul prea greu. Dacă stau să mă gândesc bine, până acum n-am mai văzut nici cum arată picioarele unei bufnițe”, a scris Mark Rees, pe Twitter, în dreptul fotografiei. 

 

Postarea a strâns rapid peste 100.000 de aprecieri și aproape 30.000 de comentarii.

Potrivit specialiștilor, la maturitate, bufnițele dorm în picioare. Când sunt pui, au probleme cu greutatea capului, așa că sunt nevoite să se întindă.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi