Inchiriez Apartament 2 Camere Tomis Nord Mamaia - imagine 1

Inchiriez Apartament 2 Camere Tomis Nord Mamaia

Ofer spre inchiriere, Apartament doua camere, in regim hotelier, Constanta, zona Tomis Nord, la 10 minute de mers pe jos de Statiunea Mamaia.
– Apartamentul este compus din doua camere ( un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila ), la etajul 1, intr-un bloc de locuinte private, situat intr-o zona linistita, la doua minute de City Park Mall.
– Apartamentul este renovat complet recent, si va ofera toate dotarile si comfortul de care aveti nevoie ( WiFI, Cablu TV, Aer Conditionat, TV LCD in ambele camere, aragaz, frigider, masina de spalat, bucatarie complet utilata, prosoape si lenjerie, loc de parcare privat ).
– Facilitati in zona: Statie de transport in comun si taxi, Farmacie, Magazin Non-Stop, Benzinarie. Schimb Valutar, City Park Mall, Parc Tabacarie, Statiunea Mamaia. Sat Vacanta, etc.
– Tarife: Lunile IUNIE 200 lei/noapte, IULIE 250 lei/noapte, AUGUST 300 Lei/Noapte; Luna SEPTEMBRIE 200 Lei/Noapte.
– Pentru rezervari de minim 6 nopti, oferim reducere o noapte de cazare.
– Se percepe avans, achitarea primei nopti de cazare.

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/inchiriez-apartament-2-camere-tomis-nord-IDdD9j7.html#7ba85d1008;promoted


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top