Critic National
, Incredibilul bunicut Pokemon Go: joaca pe 64 de telefoane simultan, Critic National, Critic National

Incredibilul bunicut Pokemon Go: joaca pe 64 de telefoane simultan

Daca joci Pokemon, sigur ai auzit de Chen San-yuan, „bunicutul Pokemon Go”. Are 70 de ani, e din Taiwan si a aflat despre joc de la nepotul sau. A incercat si l-a prins asa de tare, ca in 2018 a pornit la vanat pokemoni cu 11 telefoane atasate la bicicleta.

Si cum stie ca performanta cere sacrificii, anul trecut a trecut la 45 de telefoane iar acum e mandrul posesor al unei cozi de paun din 64 de telefoane, atasata la bicicleta sa, care cantareste 30 de kilograme.

Telefoanele le alimenteaza din baterii externe puse in cosul bicicletei.

E un jucator elitist, nu vaneaza decat pokemoni rari si nu prea ii place sa joace in echipa. Telefoanele i le furnizeaza Asus, dar da multi bani pe abonamente, cabluri, baterii externe. Asta nu-l deranjeaza: vanatoarea e tot ce conteaza.

Si ca sa-i faca viata si mai frumoasa, cei de la Pokemon au anuntat lansarea Pokemon UNITE, primul joc de strategie al platformei, in care jucatorii pot face echipe, pot colabora si se pot confrunta cu alte echipe. Bataliile se poarta in timp real, asa ca sa te tii capete-n stalpi, caderi de pe bordura sau oameni care rateaza statiile de metrou.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi