Critic National
critic national stiri 24/7

Laurențiu Reghecampf continuă disputa cu Helmut Duckadam, după ce „eroul de la Sevilla” a spus că nu a fost băgat în seamă de antrenorii de la FCSB. „Mereu se ajungea la bani”

Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB, iar plecarea lui a stârnit multe polemici. „Eroul de la Sevilla” a explicat că nu se mai simțea dorit la echipă. Laurențiu Reghecampf a fost deranjat de altceva. Fostul portar a spus clar și răspicat că doar Ilie Stan a fost încântat să-l aibă lângă echipă. Lui Laurențiu Reghecampf nu i-au picat deloc bine declarațiile lui Helmut Duckadam. „Eroul de la Sevilla” a spus că a avut doar un rol decorativ la echipă și că un singur antrenor i-a cerut sfatul: Ilie Stan. Tehnicianul lui Al Wasl a spus că nu este adevărat și a susținut că a încercat mereu să-l ajute. „Îl respect foarte mult pe Helmut. El a fost președinte de onoare. Nu era responsabilitatea mea ca antrenor să-l invit la ieșirile oficiale ale echipei, petrecerea de titlu… eu sunt doar antrenor. Nu președinte, nu patron, nimic. Nu-mi permit să trec peste MM, care era manager. Eu vorbeam cu MM de problemele noastre, nu m-am gândit că trebuie să-l invit pe Helmut, fiind președinte de onoare. Dacă îi întrebi pe toți, se gândesc «Trebuia să-l invităm?!». Făcea parte din echipă, din familie. Am văzut declarațiile lui, poate a fost supărat, le-a făcut la nervi. Am încercat să-l ajut la Steaua, dar nu pot să controlez eu anumite lucruri. Nu te bagi, ca antrenor, undeva unde te depășește cumva”, a declarat fostul antrenor de la FCSB la Realitatea. „Nu i s-a pus pumnul în gură” Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a fost de multe ori deranjat că Duckadam îi critica pe jucătorii echipei, în calitatea lui de specialist tv. Cel mai supărat a fost după ce fostul director de imagine de la FCSB l-a făcut praf, în direct la Digi Sport, pe Ciprian Tătărușanu, portarul echipei în perioada respectivă. „Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani. Am discutat cu Helmut, s-a discutat cu el, nu i s-a pus pumnul în gură. Nu i-am zis nici (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi