Leagan bebelusi, 450 lei

BRIGHT STARTS – LEAGAN CU LUMINI, MUZICA VIBRATII INLIGHTEN EMERSON
Leagan si balansoar bidirectional InLighten Cradling Swing Emerson de la Bright Starts are rolul de a dezvolta abilitatile si simturile copilului intr-o maniera cat mai placuta.
Astfel, gratie tehnologieinbsp;ConnectMenbsp;distractianbsp;nu se va termina nicioadata,nbsp;pentru ca veti putea alegenbsp;orice muzica, imagini sau filmuletenbsp;cu ajutorul unui smart phone.
Acest leagan si balansoar de la Bright Starts are un design inovativ si permite 6 viteze diferite de leganare.nbsp; nbsp; Caracteristici: Leaganul se roteste lanbsp;180 de grade, innbsp;3 directii de leganarenbsp;asa incat mamica va putea vedea bebelusul, din orice directie.
Are 6 viteze de leganare distinctenbsp;va permit sa gasiti viteza preferata a bebelusului Sezutul arenbsp;2 pozitii diferitenbsp;de inclinare Sezutul si pernitanbsp;sunt usor de curatat Are un sezut dinnbsp;materiale finenbsp;si delicate pentru confortul bebelusului Include o pernita detasabilanbsp;in zona capului ConnectMenbsp;permit conectarea unuinbsp;smart phone sau MP3nbsp;player pentru a varia distractia bebelusului.
Practic veti putea sa-i punetinbsp;orice muzica, imagine, filmulet Caruselul electronic LightBeamsnbsp;dezvaluie unnbsp;show de lumininbsp;si sunete incantatore Tehnologia SlimFoldtrade;nbsp;permitenbsp;plierea leaganuluinbsp;il veti putea transporta/depozita foarte usor Dispune de 8 melodii si 3 sunete din naturanbsp;vor fi pe placul bebelusului Vibratii linistitoarenbsp;pentru momentele mai agitate ale celor mici Ofera posibilitateanbsp;de a seta durata de leganare:30, 45 sau 60 de minute Leaganul poate functiona la priza,adaptorii fiindnbsp;inclusi sau cu bateriinbsp;care nu sunt inluse in colet.
nbsp; Ce va ofera leaganul: nbsp; 1.nbsp;Distractie garantata cu lumini si sunete ConnectMenbsp;permite conectarea unui smart phone ndash; asa incat veti putea sa-i puneti bebelusului orice melodie preferatanbsp; 2.nbsp;Un show de lumini incantatornbsp;gratie caruseluluinbsp;LightBeamsnbsp;care reflecta siproiecteaza un show de lumini.Jucarioarele de plusnbsp;vor intregi distractia.nbsp; 3.nbsp;Sase viteze de leganarenbsp;in orice directie dorita.
Scaunulnbsp;se roteste la 180 de grade, oferindnbsp;3 directii de leganare,nbsp;astfel ca mamica va vedea bebelusul in orice directie.
4.nbsp;Confort maximnbsp;pentru bebelusi.
Sezutul arenbsp;2 pozitii de inclinare,nbsp;o pernita suplimentare in zona capului, precum si dimensiuni generoase.
5.nbsp;Transport si stocarenbsp;usoara gratie functieiSlimFold.
nbsp;6.
Siguranta si centuri foarte confortabile,nbsp;cu prindere in 5 puncte nbsp; Conform noilor normenbsp;EN16232/2013 ndash;nbsp;orice leagan electric pentru bebelusi poate fi utilizat de la nastere pana la 9 kg.
Orice leagan care nu este realizat conform acestor norme pun in pericol siguranta si implicit viata bebelusului

Detalii si date de contact: https://lajumate.ro/leagan-bebelusi-11786064.html


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top