Critic National
critic national stiri 24/7

MAE anunță că 92 de cetățeni români, inclusiv muncitori sezonieri, au revenit vineri din Germania cu o cursă aeriană specială

Ministerul Afacerilor Externe anunță că vineri seara au revenit în siguranță în țară 92 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Federale Germania.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că vineri seara au revenit în siguranță în țară 92 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Federale Germania.

Printre cetățenii care s-au întors în țară sunt și lucrători sezonieri care au notificat misiunea diplomatică sau oficiile consulare de pe teritoriul Germaniei cu privire la dorința de a reveni în țară.

Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de o companie privată, pe ruta Nürnberg-Frankfurt-Cluj-Napoca și s-a făcut ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne, în directă colaborare cu autoritățile germane competente.

MAE reînnoiește apelurile făcute anterior privind verificarea în prealabil a informațiilor publicate pe pagina de internet MAE, respectiv pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi