Critic National
critic national stiri 24/7

Marcel Ciolacu: Voi candida la congres. Acesta va fi organizat după terminarea stării de alertă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara la TVR, în cadrul emisiunii „România 9”, că va candida la viitorul congres la partidului, care trebuie organizat, în opinia lui, cât mai repede, imediat după încetarea stării de alertă.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara la TVR, în cadrul emisiunii „România 9”, că va candida la viitorul congres la partidului, care trebuie organizat, în opinia lui, cât mai repede, imediat după încetarea stării de alertă.

„”Marea majoritate a colegilor au susţinut că trebuie organizat un congres, pentru a avea o conducere clar aleasă, care îşi va asuma acest ciclu electoral, atât locale, cât şi parlamentare, fiindcă în politică nu există altfel de joc. Repet, eu fiind pus în această situaţie pentru prima oară, un preşedinte al partidului are un termen atât de scurt până la un ciclu electoral. (…) Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres în PSD, imediat după terminarea stării de alertă. (…) Da, voi candida la congres”, a confirmat Marcel Ciolacu.

El a precizat că va candida cu un proiect politic și alături de o echipă. „Un proiect politic coerent, un proiect politic care să adune mai multe forţe politice, de ce nu şi crearea unui pol de stânga puternic în România, cu alţi aliaţi, poate şi cu accente liberale în acest proiect politic, care să stea la baza unui program de guvernare pentru următorii ani, cu care să venim în faţa românilor”, a spus liderul interimar al PSD.

El a afirmat că din echipa sa vor face parte Paul Stănescu şi Gabriela Firea, dar a subliniat că aceasta va fi echipa PSD, nu a unui lider politic.

Președintele interimar a vorbit și despre criticile care i s-au adus chiar din interiorul partidului.

„Lupta politică este atât în exterior, cât și în interior. În acest moment, eu sunt președinte interimar. Ce nu înțeleg anumiți colegi de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis și PNL și-l doresc. Nu poți să șubrezești un partid numai din atacuri externe, îți trebuie și un scenariu intern”, a subliniat Ciolacu.

 

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi