Masinile lui Gheorghe Dinca, „monstrul din Caracal”, sunt scoase la licitatie de catre stat FOTO

Autoturismul Renault Megane de culoare gri al criminalului din Caracal, folosit pentru rapirea celor doua fete, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost scos la vanzare de catre stat, pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Autoturismul este din anul 2006, de culoare gri, avand un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitatia se desfasoara in perioada 22 – 24 iulie. Licitatia incepe de la pretul de 1.033 de lei.

In plus, ANABI a scos la vanzare si o furgoneta care i-a apartinut tot lui Gheorghe Dinca, de culoare alba, marca Fiat Ducato, evaluata la 5.017 lei. Aceasta are un rulaj de peste 250.000 de kilometri, iar licitatia ar urma sa se desfasoare in perioada 7-9 iulie.

Acestea sunt descrise ca fiin nefunctionale, cu interiorul demontat si deteriorat. Locul de predare pentru cele doua autovehicule este orasul Draganesti-Olt.

FOTO ALL: ANABI

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.