Critic National
, Medicii se tem că vor urma creșteri „apocaliptice” ale numărului de cazuri de coronavirus în cele mai populate state americane, Critic National, Critic National

Medicii se tem că vor urma creșteri „apocaliptice” ale numărului de cazuri de coronavirus în cele mai populate state americane

Cele trei cele mai populate state ale federației americane stabilesc noi recorduri în ce privește numărul mare de cazuri zilnice de coronavirus. Există, în acest moment, temeri cu privire la o creștere „apocaliptică” a numărului de cazuri în marile orașe din Texas, dacă aceste tendințe continuă, scrie CNN.

Florida și Texas au anunțat, miercuri, că au înregistrat peste 5000 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, un nou record zilnic. California a raportat și ea peste 7000 de cazuri noi, demolând vechiul record din urmă cu doar o zi.

În Texas, dacă traiectoria actuală continuă, Houston ar putea deveni cel mai puternic lovit oraș din Statele Unite, cu cifre care le-ar putea rivaliza pe cele din Brazilia. Numărul infecțiilor crește galopant și în Dallas, Austin și San Antonio, spune Dr. Peter Hotez, decanul Școlii Naționale de Medicină Tropicală de la Colegiul de Medicină Baylor.

„Zonele metropolitane cresc foarte rapid, iar unele dintre moderele arată aproape apocaliptic”, a declarat el. Modelele de care vorbește arată că este posibilă o creștere de patru ori a numărului de cazuri zilnice până în data de 4 iulie, adăugând și că statele trebuie să înceapă să acționeze în vederea stopării transmisiei comunitare a virusului.

Noul coronavirus a ucis peste 120.000 de americani și a infectat aproximativ 2.4 milioane în toată țara, conform universității Johns Hopkins.

Editor: A. D.

sursa: digi24.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi