Critic National
, Ministrul Sănătății: ”Putem avea un val de infectare cu două cocoașe, a doua mai VIOLENTĂ decât prima”, Critic National, Critic National

Ministrul Sănătății: ”Putem avea un val de infectare cu două cocoașe, a doua mai VIOLENTĂ decât prima”

Ministrul Sănătății – Nelu Tătaru a spus, luni, că nu putem vorbi deocamdată de un al doilea val de coronavirus, ci de un prim val cu posibilitatea de a avea „două cocoașe”:

”Nu putem vorbi deocamdată de un al doilea val de coronavirus, ci de un prim val cu posibilitatea de a avea „două cocoașe”, spune ministrul Sănătății care atrage atenția asupra faptului că cea de-a doua cocoașă are un potențial distructiv mai mare decât prima, întrucât cetățenii și-au pierdut instinctul de conservare și se expun riscului de infectare fără să se gândească și la medicii care stau ore întregi în combinezoane. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a declarat Tătaru la un post TV.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi