Critic National
Muzeul Antipa rămâne închis după terminarea stării de urgență, Critic National

Muzeul Antipa rămâne închis după terminarea stării de urgență

Muzeul Antipa rămâne închis după terminarea stării de urgență. Reprezentanții muzeului anunță că așteaptă normele de securitate biologică ce urmează să fie publicate.

Muzeul Antipa rămâne închis după terminarea stării de urgență. Reprezentanții muzeului anunță că așteaptă normele de securitate biologică ce urmează să fie publicate.

„Mult a fost, puțin a rămas! Vă anunțăm că Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituției va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător și dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajați și vizitatori, deopotrivă!”, este anunțul Muzeului Antipa.

Din grijă pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor, muzeul așteaptă normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate, implementarea lor și apoi se va redeschide.

„Vă vom comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementăm și data la care vom putea deschide muzeul pentru public. Rămâneți aproape de noi în mediul online, vizitați-ne pe pagina de Facebook și contul de Instagram și ascultați sfaturile girafei de la Antipa!”, scriu cei de la muzeu.

De când au fost anunțate măsurile de relaxare, printre care și deschiderea muzeelor din 15 mai, Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului „Grigore Antipa” din Capitala a mărturisit la TVR că este un pic îngrijorat.

 

 

 

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi