Critic National
, NBA, campionatul nord-american de baschet, se reia OFICIAL pe 30 iulie, Critic National, Critic National

NBA, campionatul nord-american de baschet, se reia OFICIAL pe 30 iulie

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) şi sindicatul jucătorilor (NBPA) au anunţat, vineri, că au parafat definitiv planul de reluare a sezonului, în special în termeni de protocoale de securitate şi sănătate, ce va avea loc în cele din urmă începând cu data 30 iulie la Disney World (Florida), informează AFP.

Campionatul se va relua astfel pe 30 iulie la Orlando, după peste patru luni de la întreruperea survenită pe 11 martie, consecutiv cu anunţul testării pozitive la coronavirus a franceului Rudy Gobert, jucătorul lui Utah Jazz. Calendarul prevede până la şapte meciuri pe zi, pe trei terenuri diferite în „bula” de la Disney World Resort, scrie Agerpres.

Sunt vizate 22 de echipe din 30 care vor disputa în prima fază câte opt meciuri din sezonul regulat fiecare, înaintea unor baraje eventuale pentru locul 8 din fiecare conferinţă, ultimul loc calificativ pentru faza playoff.

Faza playoff se va desfăşura apoi de manieră clasică, după sistemul cel mai bun din şapte partide, iar finala NBA va avea loc cel mai târziu pe 13 octombrie.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi