conferinta-nicusor-dan-sector-5-masini-gunoi-primarie

Nicuşor Dan a depus plângere la Parchet împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

Nicuşor Dan, candidat susținut de Alianță USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei, a mers luni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru a depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, a şefului Poliţiei Locale şi a directorului Companiei de salubritate din acelaşi sector, după ce conferinţa sa de presă de săptămâna trecută a fost perturbată cu mașini de gunoi.

Mai multe maşini ale operatorului de salubritate din Sectorul 5 au claxonat și au stropit cu dezinfectant în timpul conferinței de presă pe care Nicuşor Dan a organizat-o săptămâna trecută pe o stradă din sector. Nicușor Dan s-a adresat la un moment dat unui poliţist local, întrebându-l de ce nu a luat măsuri pentru a asigura liniştea publică, însă poliţistul i-a cerut să revină pe trotuar.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

În timpul conferinței de presă, mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi conferința.

Cristian Tudor Popescu a spus că acolo a fost o „reeditare «în mic» a ceea ce s-a întâmplat în 10 august, în Piața Victoriei”: „Mie îmi spune că Dragnea e viu și liber. Merge prin PSD în continuare. Astfel de acțiuni sunt cât se poate de demne de Dragnea”, adaugă CTP.

Editor: B.P.

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/nicusor-dan-a-depus-plangere-la-parchet-impotriva-primarului-sectorului-5-daniel-florea-1326791


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top