Critic National
, O tara din Europa a impus restrictii pentru romani. Anuntul Ministerului de Externe, Critic National

O tara din Europa a impus restrictii pentru romani. Anuntul Ministerului de Externe

Romanii care calatoresc in Estonia vor trebui sa stea in izolare timp de doua saptamani, din cauza ratei mare de infectare din Romania, potrivit Ministerului de Externe. Aceasta masura a intrat in vigoare de pe 22 iunie si este valabila nu numai pentru cetatenii din Romania, ci si pentru Polonia, Suedia, Bulgaria, Portugalia si Regatul Unit al Marii Britanii.
Cetatenii care au scapat de izolare sunt cei din Austria, Spania, Olanda, Croatia, Islanda, Irlanda, Italia, Grecia, Cipru, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Letonia, Norvegia, Franta, Malta, Germania, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Elvetia, Danemarca, Cehia si Ungaria, au anuntat autoritatile de la Tallinn, Estonia.
Guvernul estonian a hotarat redeschiderea granitelor incepand cu data de 1 iunie, iar in tara pot intra cetateni care vin din Uniunea Europeana, Schengen, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si sa nu prezinta simptome specifice noului coronavirus.
De asemenea, sunt scutite de autoizolare persoanele care vin din state cu o rata de infectare mai mica de 15, adica sa aiba mai putin de 15 bolnavi la suta de mii de locuitori.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi