Pentru Razvan si alti 22 de colegi, Bacalaureatul a avut patru examene: motivul pentru care au dat examenul la geografie de doua ori

thumbs

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa dai acelasi examen de doua ori in aceeasi zi? Razvan si alti 22 de elevi din Cugir, judetul Alba, au avut parte de o astfel de experienta neplacuta. Liceenii au primit la proba la geografie subiectele de anul trecut.

Asa ca au fost chemati, vineri dupa-amiza, sa treaca din nou prin aceleasi emotii.

Surse din Ministerul Educatiei ne-au spus ca profesorii care au facut aceasta greseala nu vor mai face niciodata parte dintr-o comisie de examen.

Ministerul Educatiei, prin purtarorul de cuvant, ne-a promis un punct de vedere pe care nu l-am primit pana in acest moment.

„Am dat un examen neobservand data, ca cine se uita la data? Am dat examenul, am mers acasa, am mancat dupa care am fost sunat de catre o doamna, daca ma pot intoarce la liceu sa rezolvam problema cu Bacalaureatul la geografie. Am fost putin mai stresat decat prima data”, a declarat Razvan, elev in Cugir.

„Comisia respectiva si-a dat seama de abia dupa scurgerea celor trei ore din examen ca au dat subiectele gresite. Mi se pare o situatie tragico-comica. Mi se pare ireal ca subiectul a trecut prin mana a patru persoane si nu si-a dat nimeni seama ca este subiectul de anul trecut. Nu imi explic cum se poate face o astfel de greseala”, a declarat Robert Cristea, presedintele Consiliului Elevilor Alba.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.