Critic National
, Prefectul de Constanta, implicat intr-un accident rutier. Masina acestuia, lovita de un sofer ce a trecut pe rosu, Critic National, Critic National

Prefectul de Constanta, implicat intr-un accident rutier. Masina acestuia, lovita de un sofer ce a trecut pe rosu

O masina in care se afla prefectul de Constanta, George Sergiu Niculescu, a fost lovita miercuri de un autoturism intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. In accident au fost implicate in total trei masini si s-a soldat cu un singur ranit.
Conform Politiei, un barbat de 61 de ani conducea pe strada Ion Ratiu din municipiul Constanta si a intrat in intersectia cu strada Mircea cel Batran pe culoarea rosie a semaforului.
A lovit o masina in care, potrivit unor surse locale, se afla prefectul George Sergiu Niculescu, condusa de un barbat de 53 de ani, care a intrat in intersectie pe culoarea verde a semaforului.
Primul autoturism a fost proiectat apoi intr-o alta masina, care intrase si ea in intersectie pe culoarea verde a semaforului.
In urma impactului soferul primei masini a fost ranit usor.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi