Critic National
Președintele Klaus Iohannis are o întâlnire informală cu liderii PNL, Critic National

Președintele Klaus Iohannis are o întâlnire informală cu liderii PNL

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, o întâlnire informală cu mai mulţi lideri ai PNL, printre care şi preşedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, o întâlnire informală cu mai mulţi lideri ai PNL, printre care şi preşedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice.

Potrivit surselor citate, întâlnirea are loc la ora 17,00, la o vilă de protocol din Bucureşti. Întâlnirea a fost confirmată de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a declarat că la întâlnirea de la Vila Lac, unde participă mai mulți miniștri, se va discuta despre măsurile de relaxare după starea de alertă.

Violeta Alexandru a fost întrebată de jurnaliști, într-o conferință de presă, la Otopeni, dacă va participa la întâlnirea de la Vila Lac cu președintele Klaus Iohannis, iar răspunsul a fost afirmativ.

Întrebată, în continuare, care vor fi discuțiile dintre miniștrii Cabinetului Orban și președintele Klaus Iohannis, Violeta Alexandru a spus: „Vă rog să îmi permiteți să nu intru în detalii legate de agenda discuțiilor respective. Se vor face declarații de presă ulterioare. Nu este cazul să intru eu acum în discuții și să vă duc poate pe o direcție greșită”, a spus Alexandru, potrivit Mediafax.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi