marcel ciolacu psd

PSD vrea să strângă semnături de la pensionari ca să pună presiune pe Guvern. „Îi întrebăm cum pot să trăiască cu pensia actuală”

PSD pregătește o campanie de strângere de semnături de la pensionari pe care intenționează să le folosească în momentul în care vor depune o moțiune de cenzură, dacă Guvernul PNL nu mărește cu 40% punctul de pensie. Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat la Digi24 că pensionarii vor fi întrebați cum pot să trăiască cu banii din pensie.

„Strângem semnaturi de la pensionari. Îi intrebăm dacă dânșii au cum să trăiască cu banii aceștia. Pentru a arăta că avem peste 3 milioane de oameni care nu pot supraviețui în acest moment, în România.”, a declarat Niculae Bădălău.

În discuțiile interne, la ultima ședință CEx, social democrații au discutat despre o campanie de strângere de semnături. Cei mai mari susținători ai demersului sunt secretarul general al PSD, Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, care a lucrat la legea pensiilor. Aceștia vor să strângă semnături pentru a arăta Guvernului că pensionarii susțin majorarea pensiilor cu 40%, de la 1 septembrie.

Obligația guvernului este să găsească bani, să găsească soluții, 

„La un stat bogat cum e România, ai resurse de aur de cupru și nu exploatezi nimic. Asta e nesimtirea sau incoerență”, a mai declarat, la Digi24, Niculae Bădălău.

Redactor: Robert Kiss

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/psd-vrea-sa-stranga-semnaturi-de-la-pensionari-ca-sa-puna-presiune-pe-guvern-ii-intrebam-cum-pot-sa-traiasca-cu-pensia-actuala-1323920


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top