Critic National
, Putin vrea sa il depasesca pe Stalin si profita de criza actuala pentru a „domni” pana la 83 de ani. PLANUL liderului de la Kremlin, Critic National, Critic National

Putin vrea sa il depasesca pe Stalin si profita de criza actuala pentru a „domni” pana la 83 de ani. PLANUL liderului de la Kremlin

Dupa ce Vlamidir Putin s-a aflat la putere timp de doua decenii, popularitatea acestuia a ajuns la un minim absolut, pe fondul crizei generate de coronavirus si de scaderea preturilor la petrol.
Nici nu se putea gasi un moment mai bun pentru a incerca sa se asigure ca va ramane la putere inca 16 ani, scrie Bloomberg.
Siguranta afisata de Putin demonstreaza cat de bine a coordonat acesta actiunea de schimbare a Constitutiei. Astfel, in ciuda crizei economice, rezultatul scontat al referendumului este unul favorabil presedintelui rus. Or, un vot favorabil ii va permite lui Putin sa se bucure de doua noi mandate de cate sase ani dupa ce actualul mandat se va incheia in 2024.
Pentru modificarea Constitutiei este nevoie doar de o majoritate simpla si votul a 50% din electorat, dar Kremlinul nu va fi multumit decat cu o aprobare unanima. Pentru a obtine acest rezultat, oficialii de la Kremlin iau in calcul introducerea unor masuri pe placul electoratului, cum ar fi interzicerea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.
„Lumea nu se mai lasa cucerita de republica prezidentiala si pumnul de fier, ca acum 20 de ani”, este de parere sociologul Serghei Belanovski care a analizat in ultimul timp atitudinile negative ale populatiei in raport cu conducerea statului.

Popularitatea lui Putin se situteaza la 59% cel mai jos nivel de cand acesta a preluat puterea, acum 20 de ani.

Dupa Stalin, care a fost Secretar General si Prim Secretar al CC al PCUS timp de 31 de ani, Putin este pana acum cel mai logeviv conducator al Rusiei.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi