Critic National
critic national stiri 24/7

Radio România Actualități, lider de audiență în București. Directorul RRA, Dan Preda: În situații grave oamenii se îndreaptă spre lucrurile în care au încredere

În plină perioadă de pandemie, peste 1,7 milioane de ascultători au ales Radio România Actualități pentru a primi informații de ultimă oră, verificate.

În plină perioadă de pandemie, peste 1,7 milioane de ascultători au ales Radio România Actualități pentru a primi informații de ultimă oră, verificate.

Astfel, RRA a redevenit lider de audiență în București pentru prima dată după mulți ani, având cea mai mare cotă de piată. Directorul postului Radio Romania Actualități, Dan Preda, ne-a mărturisit care a fost reţeta succesului: informații corecte, prompte, lipsite de stridențe sau erori.

Un radio înseamnă în primul rând muzică, asta-i clar,  și aș zice și capacitatea de adaptare, vrând în permanență să servești mai bine publicul, pentru că asta este misiunea noastră a mediei publice (…) În situații grave oamenii se îndreaptă spre lucrurile în care au încredere, radioul public a fost și va rămâne de peste 90 de ani un prieten de încredere al românilor. Este cazul, de fapt, ca să fim sinceri, al întregii medii publice europene spre care cetățenii s-au întors într-o situație de restriște. Oamenii s-au speriat de un mediu terifiant, senzaționalist sau, chiar mai rău, manipulator capabil să inducă panică, deci întoarcerea la noi, a spus directorul postului Radio Romania Actualități, Dan Preda.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi