Remorca Qeridoo Sportrex 1 Bistrita

remorca Qeridoo Sportrex 1 Bistrita - imagine 1

Micul şi marele sportiv:
Sportrex1: pentru 1 copil
Sportrex2: pentru 2 copii
Cadru aluminiu, greutate remorcă fără roti – 10,5 kg
Roată de cărucior cu funcţie de Jogger
Sistem de suspensie reglabil
Date tehnice:
Pentru copii cu înălțime până la 118 cm
Lungime fara roata carucior 98 cm
Lungime cu roată cărucior: 100 cm
Lăţime: 74 cm (din roată-n roată)
Înălțime (de la podea la marginile acoperișului superior): 88cm
Înălţime: 79-106 cm (la mânerul din spate)
Înălţimea şezutului (de la bancă până la plafon): 73 cm
Distanţă de la şezut până la picioare: 54 cm
Dimensiuni / volum spaţiu bagaje: 30x48x28 / volum cca. 35 l
Dimensiuni pliată: 32 x 60 x 113 cm
Greutate totală: 13 / 13,9 kg (fără roata de cărucior)
Greutatea totală maximă de 40 kg (impusă de standardele germane GS pentru remorcile fără sistem propriu de frânare şi nu se referă la construcţia remorcii (care poate suporta o greutate considerabil mai mare)
Remorcă de bicicletă
Cadrul este din aluminiu, unul solid şi fiabil
Montajul sau demontajul se face foarte uşor rapid, fără a fi necesar de a se utiliza scule şi chei şi la îndemâna oricui. Se agaţă la bicicletă printr-un sistem securizat şi certificat de TÜV, proţapul e flexibil.
Remorca e soluţia potrivită pentru plimbări prin parcuri, piste de biciclete, sate, oraşe mici sau deplasări pe drumuri puţin circulate. Remorca are atât rol relaxant şi de petrecere a timpului liber în familie cât şi utilitar, puteţi să vă deplasaţi rapid, gratuit şi intr-un mod sănătos împreună cu copilul dvs. , în vizite la prieteni, bunici, la cumpărături, în parc etc.
Spre deosebire de cărucioarele clasice, roţile sunt cu spiţe, cu anvelopă şi cameră de 20”. Angrenajul roţilor are în componenţă câte 2 rulmenţi care permit o tractare/împingere deosebit de uşoară şi silenţioasă a căruciorului, chiar şi pe terenurile foarte accidentate. Iar dvs. veţi găsi o adevărată plăcere în a pedala pentru familia dvs. !
Remorca dispune de sistem de suspensie tip auto, cu amortizoare pe gaz, arcuri şi punte de suspensie. Astfel, şocurile provocate de denivelări sau terenul off-road sunt foarte bine absorbite, în felul acesta micii pasageri vor avea în mica şaretă o călătorie confortantă, cu vedere panoramică spre toate părţile (lateral, faţă, sus).
În spatele căruciorului există spaţiu (volum de cca 45 litri) pentru transportul bagajelor de mână iar în interior sunt poziţionate de asemenea mai multe buzunare pentru lucrurile de volum mic.
În caz de ploaie sau vânt, copiii dvs. vor fi protejaţi de prelata impermeabilă care acoperă coviltirul iar în timpul plimbărilor de seară, puteţi acoperi remorca cu o plasă de protecţie împotriva insectelor.
Cărucior Buggy
Setul include şi accesoriile care îl transformă în cărucior buggy, cu roata faţă pivotantă. Se tranformă foarte uşor şi rapid din remorcă în cărucior şi invers. De exemplu ajunşi în parcarea unui hypermarket, puteţi parca bicicleta în rastelul special pentru biciclete, transformaţi rapid remorca în cărucior buggy, intraţi în magazin cu căruciorul, faceţi cumpărăturile, reveniţi la bicicletă, ataşaţi căruciorul şi vă întoarceţi acasă.
Un mod simplu, gratuit şi sănătos de a vă deplasa împreună cu copiii dvs. la cumpărături!
Cărucior Jogger
Opţional se poate adăuga setul pentru transformarea produsului în cărucior Jogger şi astfel veţi putea face Jogging alături de cei mici. Se va ataşa cadrul din spate (reglabil în înălţime, antiderapant) şi veţi adăuga o roată specială. Căruciorul jogger este dotat şi cu un sistem de frânare eficient care vă permite oprirea rapidă şi în siguranţă din alergare.
Elemente de siguranţă rutieră:
protecţii laterale metalice
centuri de siguranţă pentru copii tip „5 puncte”, reglabile în înălţime şi cu protecţii din burete
elemente reflectorizante în toate părţile steguleţ portocaliu de semnalizare rutieră
opţional, ochi de pisică cu leduri + lanternă de semnalizare
Culori disponibile
aquamarin

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/remorca-qeridoo-sportrex-1-IDd99Xd.html#59edca5ae4


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.