Critic National
, Rezultatele la BAC, asteptate in curtea scolii, cu ochii in telefon! Primele reactii ale elevilor la aflarea notelor. „Tremuram foarte tare, nu stiam ce sa fac”, Critic National, Critic National

Rezultatele la BAC, asteptate in curtea scolii, cu ochii in telefon! Primele reactii ale elevilor la aflarea notelor. „Tremuram foarte tare, nu stiam ce sa fac”

Tudor a luat 10 la romana, 10 la matematica si 9,85 la biologie. Chiar si asa, nu se gandeste sa depuna contestatie si este multumit de rezultatele obtinute. Desi elevii puteau sa-si afle notele de acasa, au decis sa vina la scoala, pentru a trai momentul emotionant alaturi de colegi. Si pentru ca rezultatele au aparut initial pe site-ul Ministerului Educatiei, in momentul in care notele au fost afisate la avizier, elevii le stiau deja.

Anul acesta, la nivel national, avem o rata de promovare de peste 70%, cea mai mica din ultimii sase ani. In schimb, avem cele mai multe medii de 10.

„Nu ma asteptam sa am trei de zece, pentru ca la biologie am invatat singur si eram constient ca nu sunt perfect la materia aceasta”, spune Tudor, elev al Colegiului National „Gheorghe Lazar”.

Intrebat care a fost primul lucru pe l-a facut in momentul in care a aflat rezultatele, el a raspuns: „In primul rand, tremuram foarte tare, nu stiam ce sa fac. I-am sunat pe ai mei, ei m-au felicitat, dupa au inceput sa ma sune toti cunoscutii.”

„Eu nu as fi vrut sa aflu notele la BAC din patul meu. A fost o atmosfera destul de emotionanta, pana in momentul in care s-au afisat. Sunt foarte fericit! Am luat 9,65 la romana, 9,65 la matematica si 9,40 la chimie. Sun foarte fericit, am tot ce imi trebuie pentru facultate”, spune Alexandru, elev si el la Colegiul National „Gheorghe Lazar”.

Leonard, coleg de liceu cu Tudor si Alexandru, ia in calcul varianta contestatiilor: „La romana am luat 8,9, la mate 8,4 si la fizica 8,35. Sunt oarecum multumit, dar ma gandesc sa fac contestatie. Am auzit cazuri cand dupa contestatie au iesit note mai mari.”

CITESTE AICI: BAC 2020. Cum se depun contestatiile la Bacalaureat 2020

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi