Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu
Rulourile din dovlecei, cele mai simple și bune APERITIVE

Rulourile din dovlecei, cele mai simple și bune APERITIVE

Publicat: 30 iunie 2020

 

Rulourile de dovlecei. Ingrediente:

– 2 dovlecei
– brânză telemea (se poate folosi și brânză de vaci – slabă sau grasă, cum se dorește) 
– roșii
– sare
– piper

Rulourile de dovlecei. Mod de preparare:

Dovleceii se spală cu tot cu coajă. Se taie în felii foarte subțiri, apoi se condimentează.

Se pun apoi într-o strecurătoare și se lasă la scurs, pentru a elimina apa acumulată după ce au fost adăugate condimentele – sarea și piperul.

După câteva minute, se prăjesc ușor feliile de dovlecel, la grill, pe ambele părți. 

Se trece la pregătirea brânzei și a roșiilor.

Se taie brânza sub formă de baghete mici și roșiile se taie felii.

***În loc de brânza telemea se poate folosi și brânză de vaci, slabă sau grasă, în funcție de ce se dorește. La brânză de vaci se poate adăuga și mărar, combinația fiind foarte gustoasă, ca și la clătitele cu brânză. Dacă preferați și alte condimente, nu ezitați să le folosiți!

Brânza și roșiile deja pregătite se vor pune peste o felie de dovlecel. La unul din capete se pun bagheta de brânză și roșia, apoi se rulează cu atenție. Se prinde fiecare rulou cu o scobitoare. Și este gata pentru servit. Poftă bună!

via: Realitatea.NET

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.