Critic National
, Se redeschide Transfăgărășanul. Sfat pentru turiști: Atenție la urși!, Critic National, Critic National

Se redeschide Transfăgărășanul. Sfat pentru turiști: Atenție la urși!

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se deschide de miercuri! Mașinile vor putea circula doar în intervalul 7:00-21:00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Traficul rutier pe ruta cuprinsă între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800) va fi deschis miercuri, de la ora 8:00.

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00 – 07:00. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, precizează CNAIR.

Pe de altă parte, compania de drumuri şi autostrăzi îi atenţionează pe cei care tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuieşte să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora. 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi