Critic National
, Șeful de la Investigarea Criminalității Economice din Poliția Capitalei, demis, Critic National, Critic National

Șeful de la Investigarea Criminalității Economice din Poliția Capitalei, demis

Șeful de la Investigarea Criminalității Economice din Poliția Capitalei a fost demis, sâmbătă, pentru că este inculpat într-un dosar penal. Potrivit unor surse, Gabriel Necșulescu ar fi intervenit să ajute o persoană vizată de o anchetă. În schimb, ar fi primit zece mii de euro. El a fost retrogradat și trimis la o secție de poliție. 

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice (Gabriel Necșulescu – N.R.) a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat. Reiterăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Polițistului și de la legile în vigoare”, a transmis Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi