Critic National
, Sentinta in dosarul lui Darius Valcov, amanata, Critic National, Critic National

Sentinta in dosarul lui Darius Valcov, amanata

Luni au avut loc dezbaterile in dosarul fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov, la Tribunalul Gorj. La final, instanta a amanat pronuntarea. „Stabileste termen pentru pronuntare, avand in vedere cererile formulate de aparatorii inculpatilor Dogaru Mircea si Valcov Darius Bogdan, pentru depunerea de concluzii scrise la 13.07.2020, orele 12 00. Cu apel odata cu fondul”, au decis judecatorii de la Tribunalul Gorj.

Valcov a ramas fara unul dintre cei trei avocati, inainte de dezbateri. Sotia lui Toni Grebla a decis sa nu il mai reprezinte. Mihaela Grebla a reziliat contractul cu clientul sau, dupa aproximativ un an, din cauza neintelegerilor cu ceilalti doi avocati, care ar fi cerut de mai multe ori amanarea cauzei.

La termenul de luni s-a prezentat in fata instantei si Darius Valcov, insa acesta nu a facut declaratii presei.

Fostul ministru este acuzat de instigare la dare si luare de mita, procurorii avand informatii ca Valcov ar fi mituit un functionar din cadrul Oficiului de Cadastru. In acelasi dosar sunt trimise in judecata alte trei persoane.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi