Şoferii Societăţii de Transport Bucureşti vor purta obligatoriu uniforme, de la 1 iulie

Șoferii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor purta uniforme, începând cu data de 1 iulie, a anunţat compania, într-un comunicat.

Șoferii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor purta uniforme, începând cu data de 1 iulie, a anunţat compania, într-un comunicat.

“Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulţi şoferi sunt mândri de această investiţie şi poartă uniforma încă de când au primit-o”, a declarat directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou.

Șoferii vor purta în mod obligatoriu pantalon şi cămaşă cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, iar opţional cravată sau eşarfă și sacou dacă temperaturile vor permite.

Conducerea STB a luat această decizie și în urma sesizărilor primite de la cetățeni care reclamau că șoferii vin la lucru cu şlapi, pantaloni scurţi sau maiou.

Purtarea uniformei face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei Capitalei şi al noii conduceri a societăţii de transport public, prin care este vizată creşterea calităţii serviciilor oferite.

STB SA menţionează că a investit circa trei milioane lei în aceste uniforme.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.