Critic National
, Sondaj care arata scorul partidelor in perioada de varf a mesajelor pro si anti-relaxare. Ce s-a intimplat cu procentele PNL si PSD, Critic National, Critic National

Sondaj care arata scorul partidelor in perioada de varf a mesajelor pro si anti-relaxare. Ce s-a intimplat cu procentele PNL si PSD

Potrivit Europa Fm , este prima luna din acest an in care liberalii inregistreaza un procentaj mai bun de la o luna la alta, dupa ce au scazut constant, din ianuarie pana in mai, de la 47%.

PSD, in ciuda unei opozitii dure fata de guvernarea PNL, scade, ajungand la 21,9% fata de 23% in luna mai si un maxim de 25,8% pe care il aveau in februarie.

USR creste la fel de sensibil ca si PNL, ajungand la 12,3%, dupa 11,6% luna trecuta si un minim de 10% inregistrat in februarie. Plus, partenerul USR, este creditat cu 5,8% din optiunile de vot.

Pro Romania, revelatia politicii in 2020, stationeaza in aceasta luna, dupa mai multe cresteri la rand care l-au adus la 11,2%, al patrulea in ierarhia politica.

ALDE e pe penultimul loc, cu 3,7%, tot in scadere, dupa ce in luna mai inregistra 4,2% din intentiile de vot. PMP e creditat cu 4,7%, iar UDMR ajunge cu 3,4%, ultima formatiune din clasamenul partidelor parlamentare.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM, in perioada 5 – 27 iunie, pe un esantion de 1010 persoane. Marja de eroare este de 3,1 la suta.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi