Critic National
, SURSE: Actorul Costin Mărculescu ar fi murit din cauza unui infarct, Critic National, Critic National

SURSE: Actorul Costin Mărculescu ar fi murit din cauza unui infarct

Conform unor surse Realitatea PLUS, Costin Mărculescu ar fi făcut infarct. Informația apare și  în raportul preliminar al medicilor legiști. Polițiștii fac cercetări după ce acesta a fost găsit mort în cadă. Există o asemănare stranie între moartea lui Costin Mărculescu și a Cristinei Țopescu. Cei doi au murit singuri, doar în prezența animalelor de companie.

Prietenii apropiați exclud varianta unei sinucideri. Apropiații spun că în ultima perioadă actorul era deprimat. A pierdut o parte din avere și locuia cu chirie într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Născut pe 29 iunie 1969, Costin Mărculescu a debutat în televiziune la doar 15 ani. Rolul care l-a consacrat a fost cel din filmul „Liceenii”, unde a lucrat alături de alți actori celebri precum Ștefan Bănică Junior, Oana Sîrbu sau Tamara Buciuceanu. Costin Mărculescu nu avea copii. Locuia singur și îl avea alături doar pe cățelul său.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi