Critic National
, Tariceanu, despre cazul Weber: Se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene, Critic National

Tariceanu, despre cazul Weber: Se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene

“Democratie doar cu aprobare de la Palatul Victoria! Pentru ca Avocatul Poporului refuza sa devina avocatul guvernului Orban i se cere demiterea! Pentru ca judecatorii de la Curtea Constitutionala refuza sa devina slugile de curte ale dlui Orban, acestia sunt atacati la baioneta! In general tot ce nu e pe placul lui Ludovic trebuie demis si schimbat! Periculoasa aceasta boala a puterii de care s-a molipsit Ludovic Orban”, a scris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

El apreciaza ca premierului “i se trage” de la nepurtarea mastii.

“Periculoasa pentru ca loveste in principiile fundamentale ale democratiei, in institutii care, ii place sau nu, servesc interesul public si nu unul de partid! Atacurile repetate la justitie, la parlament, la drepturile si libertatile cetateanului se constituie in amenintari serioase la democratie si la statul de drept! Stiti ca nu sunt adeptul plangerilor la Inalta Curte, pentru ca eu cred ca ne-am facut prea mult rau spalandu-ne rufele in public, dar aceasta ofensiva la adresa democratiei trebuie semnalata tuturor celor care mai au ochi sa vada si urechi sa auda! Cred ca se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene, precum si a Comisiei de la Venetia! Atacurile repetate la justitie, la institutiile fundamentale ale justitiei si democratiei parlamentare trebuie sanctionate in orice fel cu putinta. In plus, este clar ca stapanii acestor cotropitori PNL-isti nu se afla in tara, ci in afara ei”, a conchis liderul ALDE.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi