Critic National
, Tataru: Relaxarea cvasi-totala nu se poate produce cand avem transmitere comunitara accentuata, Critic National, Critic National

Tataru: Relaxarea cvasi-totala nu se poate produce cand avem transmitere comunitara accentuata

„Sunt cresteri asumate cata vreme nu depasim o crestere progresiva si trecem la o crestere exponentiala. Avem 321 de cazuri, in contextul in care 2 zile am avut intre 200 si 250. Este o transmitere comunitara accentuata, dar o punem si pe seama celor 3 masuri de relaxare si pe weekendurile prelungite”, a spus ministrul.

Tataru recomanda in continuare pastrarea distantarii, a regulilor de igiena, purtarea mastii in spatiile inchise si in mijloacele de transport si evitarea zonelor aglomerate.

„Nerespectarea acestor reguli poate duce la o transformare a cresterii progresive intr-o crestere exponentiala si atunci avem si o transmitere comunitara accentuata care va duce la un moment dat, daca nu respectam aceste reguli, la niste restrictii. Progresiv mergem spre relaxare cvasi-totala, dar aceasta nu se poate produce cand avem transmitere comunitara accentuata si vedem ca acele reguli de protectie sau de precautie nu sunt aplicate”, a spus Tataru.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi