thumbs

Tomac: Alegeri sub cnutul COVID 19. Clasa politica nu se va vindeca de iresponsabilitate si populism

“Vom avea in acest an, in plina pandemie, doua randuri de alegeri importante. Cele locale pe 27 septembrie si cele parlamentare – pe 6 decembrie. Daca la inceput de an, cu exceptia PMP, toti sustineau alegerile anticipate, criza de sanatate publica a spulberat aceasta agenda si ne-a adus in fata unei noi realitati fara precedent. Avem o tara blocata intre neputinta si speranta, cu o populatie ce priveste cu spaima si neincredere spre ziua de maine; cu o economie care respira tot mai greu si cauta solutii miraculoase pentru a se salva”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat ca Romania are “o clasa politica plina de mediocritati care ignora realitatea si a inceput sa se scalde in cel mai mizerabil populism”.

“Majoritatea politica din Parlament, nasita de Dragnea, pe care, mediatic, Ponta o vrea confiscata, iese la atac prin prezentarea unei realitati deformate. In mintea lor, pandemia este o poveste, economia doar se preface ca este blocata, iar pensionarii sunt furati. Batalia electorala aseaza tara, din pacate, pe directii diferite: ce este necesar sa se faca si ce vor face politicienii marunti. Mediocritatile vor face promisiuni mincinoase. Iar la acest capitol PSD este campion. Pentru ei nu conteaza ca economii precum cele ale Statelor Unite ale Americii, ale Germaniei, Frantei, Italiei, Spaniei sunt puternic afectate, iar recesiunea este inevitabila si in gradina noastra. De la ei curg promisiuni, desi nu au fost in stare, in cei 8 ani de guvernare, sa construiasca o centura in jurul capitalei sau o autostrada pana la Brasov sau Sibiu. Lovitura generata de COVID 19 va afecta puternic fiecare roman, fiecare companie sau intreprinzator harnic. Din pacate insa, clasa politica nu se va vindeca de iresponsabilitate si populism, tocmai pentru ca vin iar alegeri, alegerile din vremea pandemiei”, a conchis presedintele PMP.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top