Critic National
, Trei ieșeni au ajuns la spital, bătuți de neveste, Critic National, Critic National

Trei ieșeni au ajuns la spital, bătuți de neveste

Femeile iau locul bărbaților în județul Iași. Trei bărbați au cerut ajutorul Poliției, duminică noaptea, după ce au fost bătuți de neveste. Toți trei, din sate diferite, au sunat la 112 și au solicitat îngrijiri medicale, informează Realitatea PLUS.

Trei barbate din Iasi au cerut ajutorul Politiei noaptea trecuta, dupa ce au fost batuti de neveste in trei sate diferite. Toti trei au sunat la 112 si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Primul caz este cel al unui barbat in varsta de 45 de ani, din Tiban, atacat de sotie cu coasa, acesta nefiind primul conflict al familiei. De fiecare data, femeia a fost agresorul, iar duminica ea a sunat ajutorul la ambulanta. Barbatul a refuzat transportul la spital, dar sotia a cerut sa fie consultata la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Sf. Spiridon. 

In comuna Popricani, un alt barbat a fost lovit de sotei cu un lem, fiind preluat de ambulanta si trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Iași cu un traumatism la nivelul coloanei lombare. 

U alt caz este cel al unui barbat de 41 de ani din Farcaseni, care a fost lovit de concubina cu un scaun. Si el a ajuns la Neurochirurgie cu un traumatism cranian minor si contuziede glezna.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi