Un bărbat a câștigat de două ori premiul cel mare la loteria din SUA: 8 milioane $

Bilet loterie SUA

Un bărbat din Michigan a câștigat de două ori premiul cel mare la loteria din SUA: 8 milioane de dolari, scrie CNN. 

„Nu crezi că poți câștiga atâția bani nici măcar o dată, dar de două ori?! Este greu să exprim prin cuvinte ceea ce simt acum”, a spus Mark Clark, câștigătorul celor două premii. 

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, locuiește în orășelul South Rockwood din statul american Michigan. În urmă cu trei ani, bărbatul transporta combustibil la o benzinărie din Hudson când a decis să cumpere un loz și să-și încerce norocul. După ce a răzuit codul de bare, vânzătorul a rămas șocat: “Mark, tocmai ai câștigat 4 milioane de dolari”, i-a spus.

Tot în aceeași lună, americanul a mai cumpărat un loz și spre surprinderea tuturor, a reușit să câștige din nou aceeași sumă.

“Am răzuit lozul folosind o monedă dăruită de tatăl meu în urmă cu 10 ani. Cred că mi-a purtat noroc”.

După ce a câștigat cele 8 milioane de dolari, Mark a decis să se pensioneze și să-și dedice tot timpul familiei și activităților preferate. “Obișnuiam să pescuiesc împreună cu tatăl meu, am rămas cu amintiri foarte frumoase. Voi face același lucru alături de familia mea”.

Editor: Cristina Iancu

Vrei să urmărești filme romantice alături de persoana iubită sau prieteni? Dacă vrei să urmăresti filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primeșți acces la serviciul de streaming

sursa: digi24.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.