Critic National
critic national stiri 24/7

Unde e de fapt problema în venirea lui Thomas Neubert la FCSB? Laurențiu Reghecampf face anunțul care îl va supăra pe Gigi Becali: „A zis că nu mai vrea să plece de lângă mine”

Gigi Becali suferă o nouă înfrângere. Preparatorul căruia voia să-i dea salariu mai mare decât antrenorului Bogdan Vintilă, nu mai vrea să vină la FCSB. Thomas Neubert i-a spus lui Laurențiu Reghecamf că este tentat să rămână la Al Wasl. Gigi Becali și-a făcut mari iluzii că va rezolva cu 10.000 de euro pe lună cea mai mare problemă a echipei: pregătirea fizică. Patronul era convins că germanul Thomas Neubert o să vină la FCSB și o să scape în acest fel de coșmarul jucătorilor accidentați. După câteva zile, Becali și-a mai temperat entuziasmul. A dat de înțeles că a intervenit o problemă din cauza lui Laurențiu Reghecampf și că Neubert a început să ezite. „Pe la spate, Reghe îl ceartă că vrea să vină”, a spus finanțatorul echipei în exclusivitate pentru ProSport. Antrenorul lui Al Wasl a lămurit problema. „Lucrează de un an de zile cu mine, în Emirate. Am vorbit cu el, i-am spus: «Vorbește cu Gigi sau cine te sună de la Steaua, dacă vrei să vii, eu nu am nici un fel de problemă». El a zis că nu mai vrea să plece de lângă mine, nu știu ce au făcut în continuare. Nu m-a interesat. Dar eu i-am spus lui Gigi că îl ajut cu chestia asta și nu am nimic împotrivă. Dacă pe mine m-a întrebat dacă vreau să-l las și am zis da, ce pot să mai spun? Azi dimineață am primit programele de la el cu antrenamentele”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Realitatea. Laurențiu Reghecampf, conflict cu Thomas Neubert în anul 2016 Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert lucrează împreună deși în anul 2016 s-au certat. Conflictul a izbucnit după ce preparatorul fizic german a plecat de la FCSB în Bulgaria, la ȚSKA Sofia, alături de Edi Iordănescu. „A câștigat cu mine peste un milion de euro. Îmi pare rău de el. Mi-a fost ca un frate”, spunea Reghe într-un interviu acordat ProSport. Cei doi au îngropat securea războiului în anul 2019 și acum lucrează la Al Wasl. „Neubert a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi