Critic National
critic national stiri 24/7

Valeriu Iftime i-a pus gând rău lui Dinamo! Cine este jucătorul pe care vrea să îl transfere la FC Botoșani: „Vă garantez că la anul iau bani pe el”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, vrea să îl „repatrieze” pe Diego Fabbrini, mijlocaș italian în vârstă de 29 de ani. Diego Fabbrini a mai jucat la FC Botoșani în sezonul 2018-2019, a plecat ulterior liber de contract la ȚSKA Sofia, dar nu s-a acomdat și a revenit în România, la Dinamo. Valeriu Iftime vede o afacere din Diego Fabbrini Valeriu Iftime este convins că dacă Diego Fabbrini ar reveni la Botoșani, italianul ar putea aduce apoi o sumă importantă în conturile clubului, dar ar putea pleca în străinătate și pe un salariu mult mai bun. Finanțatorul de la Botoșani este de părere că salariul mare de la Dinamo l-a încurcat pe Diego Fabbrini, în ceea ce privește acomodarea la echipă, fiind înconjurat de coechipieri cu salarii considerabil mai mici. „Fabbrini nu poate rămâne acolo. Deja este într-un conflict. I-am spus din totdeauna, el este într-un conflict, nu din cauza jocului, ci din cauza salariului. Dacă nu-și reglează salariul la nivelul grupului va avea tot timpul o problemă de acomodare mentală a colegilor cu el. Eu îl primesc și îl aduc înapoi, stă un an la mine și poate pleca pe bani mulți afară. Ghinionul lui este că a fost în Bulgaria, unde echipa respectivă nu avea șanse serioase de a face performanță, iar la Dinamo, din nefericire, a ajuns în situația asta. Îl aștept la Botoșani oricând și vă garantez că la anul iau bani pe el și pleacă pe un salariu mai mare de la noi. Dar nimeni în România nu-i poate da 16.000 de euro așa cum vrea el. N-ai cum! Avem niște reguli la salarii. Cât de mult poate câștiga unul sau cât de puțin, în așa fel încât grupul să fie echilibrat la nivel de salarii și mental. Am vorbit de atunci, cine îi dă 15.000 de euro în România lui Fabbrini greșește enorm. Nu că n-ar merita fotbalistul. Grupul pierde, și se vede că s-a pierdut. Și pierde jucătorul pe termen lung”, a spus Valeriu Iftime, la (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi