Critic National
, Vara dezamăgirilor profunde pentru 4 zodii. Nicicând nu au suferit așa rău, Critic National, Critic National

Vara dezamăgirilor profunde pentru 4 zodii. Nicicând nu au suferit așa rău

Vara lui 2020 vine cu surprize pentru multe zodii, unele plăcute, altele neliniștitoare. 

De fapt, trebuia să ne așteptăm și la unele dezamăgiri în acest anotimp, dacă privim cu atenție configurația astrală. Cum să scăpăm de deziluzii, dacă Venus este retrogradă până pe 25 iunie, eclipsele de Soare și Lună ne dau bătăi de cap, Uranus începe să-și facă simțite efectele haotice, iar marii stăpâni planetari sunt capricioși și nu prea binevoitori, din cauza mișcării lor retrograde?

Zodii care suferă în această vară:

Taurul 

Suferințele Taurului sunt consecința propriilor sale greșeli. Pe de o parte, sub efectul lui Venus retrograd, Taurul investește sentimente într-o relație amăgitoare, fără să cerceteze mai atent trecutul unei persoane de care se îndrăgostește. Pe de altă parte, mișcarea  retrogradă a lui Uranus în Taur începând cu 15 august, îi va face pe nativii acestei zodii să-și încalce promisiunile și să se lase purtați de iluzii, rănindu-și partenerii sau persoanele la care țin. Se știe că Uranus aduce adesea haos și dezamăgire în viața zodiilor, de aceea Taurul trebuie să se păzească dacă nu vrea să termine vara în cel mai trist mod. Citește continuarea. 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi