Critic National
, VIDEO A uitat complet tocmai numele partidului din partea căruia candidează pentru Primăria Buzău, Critic National, Critic National

VIDEO A uitat complet tocmai numele partidului din partea căruia candidează pentru Primăria Buzău

Un candidat a uitat complet numele partidului din partea căruia vrea să câștige primăria unui oraș! Se întâmplă în România! Incidentul hilar s-a produs chiar în timpul conferinței de presă de prezentare a propriei candidaturi. Constantin Florescu a fost ajutat însă de noii colegi, care i-au suflat denumirea partidului în care abia a intrat.

 

Constantin Florescu, fost consilier local ales pe listele PSD și care a trecut recent la PMP, a avut parte de un incident de tot râsul în propria conferință de presă de prezentare a propriei candidaturi la Primăria Buzăului.

A uitat complet numele partidului din partea căruia candidează pentru funcția de primar al orașului. A avut nevoie de ajutorul colegilor, care i-au șoptit de la ce vine acronimul PMP. 

„Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a spus Florescu într-o conferință de presă la Buzău, potrivit imaginilor postate pe Facebook.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi