Critic National
, VIDEO | Locuitorii din Drobeta Turnu Severin sunt in pericol sa se intoxice cu fum. Ard un depozit de cauciucuri si o vulcanizare auto, Critic National, Critic National

VIDEO | Locuitorii din Drobeta Turnu Severin sunt in pericol sa se intoxice cu fum. Ard un depozit de cauciucuri si o vulcanizare auto

Un depozit de anvelope uzate si o vulcanizare din drobeta Turnu Severin ard. Sute de anvelope uzate sunt cuprinse de flacari. Mai multe masini, aflate in vulcanizare, s-au facut scrum, povestesc martorii.

Zeci de pompieri, cu aproximativ 10 autospeciale, din Severin si din Orsova intervin, dar misiunea este ingreunata din cauza vantului.

Catalin Tutilescu, seful Garzii de Mediu Mehedinti, a declarat, pentru MEDIAFAX , ca poluarea este masiva iar locuitorii au fost avertizati sa stea in case.

Ramona Nistor, purtator de cuvant ISU Mehedinti: ” In acest moment nu stiu daca sunt victime. Toate autospecialele din curtea detasamentului sunt plecate acolo, la interventie. S-a cerut si sprijinul colegilor de la Orsova.”

Catalin Tutilescu, seful Garzii de Mediu Mehedinti: ” Poluarea este masiva. Ard doua hale, intre care o vulcanizare auto. Suntem cu autolaboratorul in zona si speram ca intr-un timp cat mai scurt sa avem rezultatele masuratorilor. S-a transmis un mesaj pe Ro-Alert locuitorilor. Este un fum foarte dens in zona. ”

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi