Critic National
critic national stiri 24/7

Wonderfest 2020 s-a mutat în online. Anul acesta este o secțiune nouă, filmulețe de maximum un minut, realizate de copii

În plină pandemie, festivalul de film pentru pentru copii și tineret – Wonderfest – reușeste să țină ediția de anul acesta integral în mediul online.

În plină pandemie, festivalul de film pentru pentru copii și tineret – Wonderfest – reușeste să țină ediția de anul acesta integral în mediul online.

După două ediții desfășurate în sali de spectacol sau de cinema, ediția de anul acesta se vă desfășură în totalitate pe internet, începând de astăzi până pe 15 mai.

Festivalul are trei secțiuni, iar filmele vor putea fi vizionate gratuit în grupul online ” Wonderfest 2020 – Sala de Proiecție” și pe pagina de Facebook a festivalului.

Președintele festivalului, Lavinia Sandru, a declarat la TVR, că este primul festival online de film pentru copii din Europa. Suntem primii care am spus că ne asumăm să facem și online un asemenea festival.  Avem filme din foarte multe țări, de fapt de pe tot globul. Avem și o secțiune nouă, filmulețe realizate de copii, de maximum un minut, despre ce fac ei în acestă pandemie. Am primit peste 70 de filme inclusiv din Africa și din America Latină, de la asociațiile românești de acolo.

Gala de deschidere va fi marți,  la ora 18.00, și o transmitem în direct pe pagina de Facebook a festivalului.

Jurizarea se face și de către juriul de specialitate,  într-un grup de Facebook al lor, dar și de către un juriu format din 50 de copii într-un grup închis, a mai adăugat Lavinia Șandru.

 

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi