Critic National
85 de copii sub doi ani, testați pozitiv cu noul coronavirus, în ultimele patru luni, într-un comitat din Texas, Critic National

85 de copii sub doi ani, testați pozitiv cu noul coronavirus, în ultimele patru luni, într-un comitat din Texas

85 de copii cu vârsta de sub doi ani au fost testați pozitiv cu noul coronavirus într-un comitat din Texas, a anunțat un oficial local responsabil de sănătatea publică citat de NBC News.

85 de copii cu vârsta de sub doi ani au fost testați pozitiv cu noul coronavirus într-un comitat din Texas, a anunțat un oficial local responsabil de sănătatea publică citat de NBC News.

Directorul Departamentului de Sănătate Publică din Comitatul Nueces a declarat că 85 de copii cu vârsta mai mică de doi ani, dintre care 52 nu au împlinit nici un an, au fost depistați cu noul coronavirus, din 21 martie.

Directorul Annette Rodriguez a declarat că este greu pentru familii să izoleze copii atât de mici și că este probabil ca membrii familiei să transmită virusul între ei, adăugând însă că mai puțin de 10 dintre copiii testați pozitiv au necesitat spitalizare.

Medicul legist al comitatului, Adel Shaker, a declarat sâmbătă pentru NBC News că un băiețel în vârstă de 6 săptămâni care a fost depistat cu coronavirusul și-a pierdut viața dar încă nu a a confirmat dacă infecția cu COVID-19 a fost cauza decesului.

Anunțul directorului Departamentului de sănătate publică din Comitatul Nueces a venit în aceeași zi în care autoritățile din Statele Unite au raportat 75.775 de noi infecții cu COVID-19.

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi