Critic National
, , Critic National, Critic National

Anchetă controversată în cazul unui copil de 13 ani din Vaslui, care a fost împușcat. Cel care a tras din greşeală în el, un vânător, este ruda unui șef de poliție din județ. Bărbatul a fost trimis acum în judecată., informează Realitatea PLUS.

Decizia în acest caz controversat a venit după aproximativ doi ani de cercetări, în dosar fiind inculpate două persoane. Este vorba despre Alin Ionuţ Grăjdeanu (cumnatul inspectorului şef adjunct al IPJ Vaslui), cel care, de altfel, a tras și cu arma şi Eni Ilie, pădurarul care ar fi trebuit să se asigure că la partida de vânătoare nu participă copii.

Pe numele celor dei doi inculpați s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Bârlad pe data de 10 iulie. Familia victimei solicită acum despăgubiri. 

Accidentul soldat cu împuşcarea băiatului de 13 ani s-a petrecut în ianuarie 2018, pe fondul de vânătoare din Murgeni. Se pare că băiatul participa alături de fratele său geamăn la vânătoare ca gonaci, deşi participarea minorilor este complet interzisă. 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi