coronavirus Foto: Pixabay.com

 

Al doilea caz de infectare cu noul coronavirus de la Primăria Cluj-Napoca din această săptămână a fost anunțat, joi.  Marți, 14 iulie, o angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost confirmată cu noul coronavirus, în urma testului COVID-19 pe care l-a făcut înainte de a pleca în concediu în străinătate. Aceasta nu are simptome.

Infectările cu noul coronavirus se înmulțesc la Primăria Cluj-Napoca. Câți angajați s-au îmbolnăvit

Șeful Direcției Tehnice din Primăria Cluj-Napoca, contact direct al șefei Departamentului Achiziții din instituție, confirmată acum două zile cu coronavirus, are și el COVID-19 cu simptome, iar mama femeii, care lucrează la creșa Patrocle din oraș, are și ea simptome de COVID-19, anunță deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Șeful Direcției Tehnice are și el COVID. DSP Cluj a spus că nu e nevoie de testarea angajaților, nici măcar a colegilor de birou ai doamnei”, a scris, joi, Emanuel Ungureanu pe contul de socializare.

„Criminali! Am avertizat și nu m-au ascultat. Acum câteva zile am declarat public că șeful DSP Cluj Moisescu și Emil Boc, din ticăloșie, inconștiență și prostie, au ascuns faptul că în primărie a fost infectată o doamnă, șefa de la Achiziții. DSP Cluj a declarat că nu e nevoie de testarea angajaților, nici măcar a colegilor de birou ai doamnei”, scrie Emanuel Ungureanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Azi am aflat că șeful Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca, adică contactul direct al șefei de la achiziții are Covid 19 cu simptome! Am strigat tot de unul singur ca testarea să fie făcută urgent, atât în primăria Cluj-Napoca, cât și în creșa Patrocle unde lucrează mama angajatei primăriei, și ea cu simptome de Covid 19. (…) 

Cine răspunde de sănătatea angajaților din primăria Cluj-Napoca domnule Boc? Șeful Direcției Tehnice a avut contact cu sute de persoane”, a afirmat Emanuel Ungureanu, adăugând că va „sesiza  Parchetul pentru a se lămuri această tărășenie”. 

„Șeful DSP Cluj, din slugărnicie față de Boc a transformat, în complicitate cu primarul, primăria Cluj-Napoca în focar de infecție Covid 19! La cine să mai strig să se ia măsuri eficiente de combatere a Sars Cov 2 la primăria Cluj-Napoca?”, a acuzat deputatul USR, în postarea de pe Facebook.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top