Critic National
, Air France va desfiinta peste 7.500 de posturi, in cadrul planului de redresare post-pandemie, Critic National, Critic National

Air France va desfiinta peste 7.500 de posturi, in cadrul planului de redresare post-pandemie

Compania aeriana Air France intentioneaza sa desfiinteze peste 7.500 de locuri de munca pana in anul 2022, in cadrul planului de redresare economica post-pandemie, afirma surse sindicale citate de postul BFMTV.

Confruntata cu o criza fara precedent care afecteaza traficul aerian, Air France a transmis ca restructurarile vor afecta inclusiv filiala Hop, destinata zborurilor interne.

„Cererea este in scadere puternica, astfel ca a aparut necesitatea transformarii companiei”, a comunicat conducerea Air France.

Potrivit unor surse sindicale, Air France va diminua personalul cu 7.500 de posturi. Aproximativ 3.500 vor fi plecari normale ale angajatilor care nu vor fi urmate de noi angajari, iar restul vor fi in mare parte plecari voluntare.

Guvernul Frantei a anuntat ca va sustine compania Air France printr-un plan de redresare in valoare de sapte miliarde de euro.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi