Critic National
, Alegeri Primăria Capitalei. Orban: ”Aş prefera să ajungem la o înţelegere. NU avem decât un singur adversar – PSD”, Critic National, Critic National

Alegeri Primăria Capitalei. Orban: ”Aş prefera să ajungem la o înţelegere. NU avem decât un singur adversar – PSD”

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara că, în ceea ce priveşte candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale, ar prefera să se ajungă la o înţelegere, „singurul adversar fiind PSD”.

„Sigur că aş prefera să ajungem la o înţelegere. Aşa cum noi am făcut un sacrificiu şi l-am sprijinit pe Nicuşor Dan, noi ne-am dori să mergem pe o formulă comună şi la sectoare, şi la consiliile locale.

Dacă alţii nu vor fi de acord, va trebui să intrăm în competiţie, dar într-o competiţie în care nu avem decât un singur adversar – PSD, iar obiectivul nostru este să scoatem complet PSD-ul din Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban la un post TV.

Până acum, doar doi politicieni și-au arătat intenția de a intra în lupta pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea, actualul primar, și Nicușor Dan, candidatul Dreptei, au anunțat că vor candida la alegerile locale din toamnă. Și Victor Ponta se pregătește să intre în ringul localelor, conform unor lideri din partidul său.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi