Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă pentru Dennis Man în presa din Italia: „E cel mai bun jucător din România și respiră fotbal în fiecare moment al vieții”

Dennis Man este dorit în Premier League, însă noul star de la FCSB ar putea să ajungă și în Serie A, acolo unde este dorit inclusiv de Walter Zenga, la Cagliari. Jurnaliștii din Italia au aflat că Dennis Man ar putea să ajungă în Serie A și au vorbit cu Anamaria Prodan, care a avut numai cuvinte de laudă pentru arădeanul care se pregătește de transferul carierei. Anamaria Prodan: „Dennis Man este cel mai bun jucător din România!” „Dennis este cel mai bun jucător din România și poate să evolueze în orice campionat tare din Europa. Multe cluburi sunt interesate de el, însă doar clubul care va oferi bani mulți îl poate lua pe Man. El este un jucător incredibil, care respiră fotbal în fiecare moment al vieții. Nimic nu îl poate împiedica să-și atingă obiectivele! Într-un campionat de top din Europa, Man poate să devină un jucător mult mai bun, iar clubul care îl va lua poate să facă o afacere excelentă. Cagliari? Dennis ar fi încântat să joace în Serie A”, a spus Anamaria Prodan, pentru Calcio Casteddu. Dan Petrescu, despre Dennis Man: „Avem nevoie de români în Premier League!” În schimb, Dan Petrescu, fostul jucător al lui Chelsea, așteaptă ca Dennis Man să facă pasul spre Premier League, cel mai tare campionat din Europa. „Ar fi și cazul să mai joace și un român în Premier League, pentru că din păcate nu avem pe nimeni în fotbalul mare, mai ales în campionatul englez, care în opinia mea e cel mai puternic. Să dea Domnul să fie adevărat și să dea Domnul ca Man să ajungă acolo, pentru că chiar avem nevoie de jucători români în străinătate”, a spus Dan Petrescu, înaintea meciului dintre CFR și Gaz Metan. „Eu trebuie să rămân cu capul pe umeri, să îmi fac treaba pe teren. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, cu atât de mai bine. Orice jucător din România, în orice campionat ar merge, va avea nevoie de un timp de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.