Auto: Municipiul Deva intră în circuitul Campionatului Naţional de Super Rally

Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally 2020, al cărui promotor este sportivul Mihai Leu, va avea loc la Deva, în perioada 21-22 august, a anunţat marţi primarul municipiului, Florin Oancea.

Acesta s-a întâlnit marţi, la sediul primăriei, cu pilotul Mihai Leu şi cu directorul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ioan Badiu, tema discuţiilor fiind organizarea primei etape din Campionatul Naţional de Super Rally.

„Sezonul Super Rally 2020 va fi deschis cu oraşul Deva, care este una dintre destinaţiile noi din calendarul caravanei acestui campionat naţional de raliu stradal. Am discutat detaliile tehnice ale organizării acestei etape care dă startul Campionatului Naţional de Super Rally 2020 şi la care vor participa 36 de maşini de curse”, a declarat primarul municipiului, Florin Oancea.

Competiţia de la Deva va fi organizată de AMC Racing în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva. AGERPRES/(AS – autor: Sorin Blada, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

 

Sursa foto: (c) Florin Oancea / Facebook.com

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.