În contextul restricțiilor impuse de autoritațile italiene si cipriote, compania Blue Air, cel mai mare operator aerian low cost din România, anulează un număr semnificativ de zboruri spre și dinspre Italia, respectiv Cipru.

Blue Air anulează numeroase zboruri spre Italia și Cipru, din cauza restricțiilor epidemiologice

Motivul, se spune într-un comunicat al companiei, este decizia autorităților italiene și cipriote de a introduce măsura autoizolarii obligatorii de 14 zile și a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin țara noastră în ultimele două săptămâni.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcție de durata restricțiilor impuse de autoritățile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt:

  • București Otopeni – Milano Malpensa, Florența, Napoli
  • Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino
  • Iași – Torino
  • București Otopeni – Larnaca

Pasagerii cărora le sunt afectate planurile de călătorie în urma acestor măsuri pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la dată inițială a zborului. Dacă pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, banii reprezentând contravaloarea biletului vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.