Critic National
, BREAKING NEWS Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost prinsa in Italia, Critic National, Critic National

BREAKING NEWS Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost prinsa in Italia

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT ce fusese data in urmarire internationala, a fost prinsa in aceasta seara in Italia, si se afla in custodia politiei, a anuntat Politia Romana.

„In urma cooperarii politienesti internationale, precum si a bunei relatii institutionale intre ministrul afacerilor interne din Romania si ministrul de interne Italian, in aceasta seara, colegii din Italia au identificat si retinut doi urmariti international: Bica Alina Mihaela, urmarita international in baza Mandatului European de Arestare emis de catre Tribunalul Bucuresti, pentru favorizarea faptuitorului; Bene Ioan, urmarit international in baza Mandatului European de Arestare emis de catre Tribunalul Bucuresti, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, dare de mita, evaziune fiscala”, scrie in comunicatul Politiei.

Bica a fost condamnata la patru 4 de inchisoare, iar Ioan Bene la 6 ani si 2 luni de inchisoare.

„Cei 2 urmariti international sunt in custodia autoritatilor din Italia, urmand a fi prezentati unei instante pentru a dispune asupra executarii Mandatelor Europene de Arestare si asupra predarii catre Romania. Alte detalii cu privire la operatiune din aceasta seara nu pot fi facute publice, in acest moment, procedurile judiciare fiind inca in derulare”, a mai anuntat Politia Romana.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi