Critic National
critic national stiri 24/7

Campionii mondiali îi cer ministrului Apărării Naționale să intervină la CSA Steaua pentru a salva clubul de la distrugere! „Deviza Cițius – Altius – Forțius a fost înlocuită cu motto-ul: mai încet, mai mic, mai slab”

Mai mulți campioni mondiali și medaliați olimpici și-au unit „forțele” și i-au trimis ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, un Apel public, prin care au dorit să-i atragă atenția despre degradarea și amatorismul managerial care a pus stăpânire pe CSA Steaua. Scrisoarea este semnată de 20 de personalități care au scris istorie pentru clubul militar la handbal, fotbal, tir atletism, lupte. Pe listă se regăsesc și patru foști comandanți ai clubului. Campionii mondiali i-au transmis ministrului Apărării Naționale să stopeze transformarea CSA Steaua într-o grupare de amatori Fostele glorii ale clubului susțin în scrisoarea deschisă că s-au hotărât să tragă un semnal de alarmă pentru „a stopa transformarea CSA Steaua, unitate reprezentativă a Armatei pentru sportul de mare performanță înființată în 1947, într-unul de amatori”: „Din păcate, de câțiva ani, constatăm cu tristețe că deviza a fost înlocuită cu motto-ul . Cei care au condus clubul militar în ultimii 15 ani au fost preocupați doar promovarea mediocrității și a non-valorilor, demonstrând lipsă totală de fair play, îndepărtând foștii mari campioni ai clubului militar care au transpirat, concurat și performant în tricoul Stelei pentru gloria și imaginea Armatei și a României. Rând pe rând, simbolurile Stelei, adică tocmai cei care puteau aduce plus valoarea activității clubului, au fost alungați de la CSA Steaua și, în locul lor, au fost promovați oameni modești și oportuniști, fără nicio legătură cu spiritul și istoria Stelei, fără atașament și dragoste față de istoria clubului, oameni ce nu au înțeles că rolul lor este acela de a fi în slujba sportivilor pentru a realiza marile performanțe sportive. Cu tristețe am mai constatat că cei care au condus clubul militar au fost preocupați de încărcarea peste măsură a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi